Bordeaux Tradition Saint-Émilion Grand Cru AOP - Château Trimoulet
Mer informasjon om Bordeaux Tradition Saint-Émilion Grand Cru AOP - Château Trimoulet
Den fatlagrede Bordeaux Tradition Saint-Émilion Grand Cru fra vindistriktet Bordeaux har en lysende purpurrød farge i glasset. Ved kanten viser denne franske rødvinen også en overgang til teglsteinsfarget... Etter den første slyngen kan man fornemme en førsteklasses balanse i denne rødvinen, da den ikke skiller seg ut på glassveggene på en vannaktig, sirupaktig eller likøraktig måte. Denne franske cuvéen smigrer glasset med fantastisk uttrykksfulle toner av plommer og bjørnebær. I tillegg kommer innslag av tobakk, røstet tre og vanilje.
Château Trimoulet Bordeaux Tradition Saint-Émilion Grand Cru er fantastisk tørr. Denne rødvinen er aldri grov eller mager, men rund og smidig. Denne tette rødvinen er balansert og har mange lag, og den presenterer seg i ganen. Finalen på denne rødvinen fra Bordeaux, nærmere bestemt fra Saint-Emilion, som er svært lagringsdyktig, gleder til slutt med en betydelig ettersmak.
Vinifikasjon av Château Trimoulet Bordeaux Tradition Saint-Émilion Grand Cru Grand Cru
Cabernet Franc- og Merlot-druer er utgangspunktet for den førsteklasses og fantastisk balanserte cuvéen Bordeaux Tradition Saint-Émilion Grand Cru fra Château Trimoulet. Bordeaux Tradition Saint-Émilion Grand Cru er en vin fra den gamle verden tvers igjennom, for denne franskmannen utstråler en ekstraordinær europeisk sjarm som tydelig understreker suksessen til viner fra den gamle verden. Etter håndhøstingen kommer druene til vineriet den raskeste veien. Her blir de sortert og forsiktig knust. Deretter foregår gjæringen i små trehus ved kontrollerte temperaturer. Etter gjæringen lagres den elegante Bordeaux Tradition Saint-Émilion Grand Cru i flere måneder på franske eikefat.
Matanbefalinger til Bordeaux Tradition Saint-Émilion Grand Cru fra Château Trimoulet
Denne rødvinen fra Frankrike nytes best ved en temperert temperatur på 15-18 °C. Den er perfekt som ledsager til gåsebryst med ingefærrødkål og merian, braisert kylling i rødvin eller kokt kalvekjøtt med bønner og tomater.
- Flere produkter fra Château Trimoulet