Mer informasjon om Bourgogne Cote d'Or Vieilles Vignes AOP - Remi Jobard
I glasset har Bourgogne Cote d'Or Vieilles Vignes fra Remi Jobard en lys gyllengul farge. Etter den første sveipingen kan du fornemme en perfekt balanse i denne hvitvinen, for den skiller seg ikke ut på glassveggene som vannaktig, sirupaktig eller likøraktig. Når vinen helles opp i et hvitvinsglass, viser denne hvitvinen fra den gamle verden vidunderlig uttrykksfulle aromaer av pære og fersken, avrundet av ytterligere fruktige nyanser fra fatlagringen.
Remi Jobard Bourgogne Cote d'Or Vieilles Vignes er behagelig tørr. Denne hvitvinen er aldri grov eller mager, men rund og myk. Denne sprø hvitvinen er balansert og har flere lag, og presenterer seg i ganen. Avslutningen på denne ungdommelige hvitvinen fra vinregionen Burgund gir en bemerkelsesverdig ettersmak.
Vinifikasjon av Bourgogne Cote d'Or Vieilles Vignes av Remi Jobard
Denne hvitvinen fokuserer helt klart på én druesort, nemlig Chardonnay. Det er kun førsteklasses druemateriale som er brukt til denne eksepsjonelt balanserte vinen fra Remi Jobard. Bourgogne Cote d'Or Vieilles Vignes er en vin fra den gamle verden i ordets beste forstand, for denne franskmannen utstråler en ekstraordinær europeisk sjarm som tydelig understreker suksessen til viner fra den gamle verden. Etter innhøstingen kommer druene til pressehuset så raskt som mulig. Her blir de sortert og forsiktig delt opp. Deretter følger gjæring i små trehus ved kontrollerte temperaturer. Etter gjæringen lagres den elegante Bourgogne Cote d'Or Vieilles Vignes i flere måneder på franske eikefat.
Matanbefaling for Bourgogne Cote d'Or Vieilles Vignes av Remi Jobard
Denne franske hvitvinen nytes best moderat avkjølt ved 11-13 °C. Den er perfekt som ledsager til kokos- og limefiskcurry, fruktig endivsalat eller grønnsakssalat med rødbeter.
- Flere produkter fra Remi Jobard