Château Ferrière Grand Cru Classé Margaux - Château Ferrière
Mer informasjon om Château Ferrière Grand Cru Classé Margaux - Château Ferrière
Den fatlagrede Château Ferrière Grand Cru Classé Margaux fra vindistriktet Bordeaux har en tett purpurrød farge i glasset. Ved kanten er det også en fargeovergang til granatrød. Etter den første svirpingen avslører denne rødvinen en høy tetthet og fylde, noe som gjenspeiles i kraftige kirkevinduer i kanten av glasset. På nesen viser denne rødvinen fra Château Ferrière alle slags bjørnebær og solbær. Som om ikke det allerede var imponerende, tilfører lagringen på små trefat vanilje.
Château Ferrière Château Ferrière Grand Cru Classé Margaux imponerer med sin elegant tørre smak. Den er tappet på flaske med usedvanlig lite restsukker. Som man kan forvente av en vin i Icon-segmentet, imponerer denne franske vinen med sin fine balanse til tross for tørrheten. Smak trenger ikke nødvendigvis sukker. På tungen er denne kraftige rødvinen preget av en utrolig tett tekstur. I ettersmaken begeistrer denne modne vinen fra Bordeaux med sin ekstraordinære lengde. Igjen dukker det opp hint av bjørnebær og solbær.
Vinifisering av Château Ferrière Grand Cru Classé Margaux av Château Ferrière
Druene cabernet sauvignon, merlot og petit verdot danner grunnlaget for den førsteklasses og fantastisk kraftige cuvéen Château Ferrière Grand Cru Classé Margaux fra Château Ferrière. Château Ferrière Grand Cru Classé Margaux er en vin fra den gamle verden tvers igjennom, for denne franskmannen utstråler en ekstraordinær europeisk sjarm som tydelig understreker suksessen til viner fra den gamle verden. Etter håndhøstingen kjøres druene umiddelbart til pressehuset. Her selekteres de og knuses forsiktig. Deretter foregår gjæringen i små trehus ved kontrollerte temperaturer. Etter endt gjæring lagres den kraftige Château Ferrière Grand Cru Classé Margaux i flere måneder på franske eikefat.
Matanbefaling for Château Ferrière Grand Cru Classé Margaux fra Château Ferrière
Denne franske rødvinen nytes best ved en temperatur på 15-18 °C. Den er perfekt som ledsager til stekt kalvelever med epler, løk og balsamicoeddik, braisert kylling i rødvin eller kokt kalvekjøtt med bønner og tomater.
- Flere produkter fra Château Ferrière