Mer informasjon om Culinaria Grand Vin - Leopard's Leap
Culinaria Grand Vin by Leopard's Leap fra Western Cape har en lys, rubinrød farge i vinglasset. I nesen avslører denne rødvinen fra Leopard's Leap alle slags solbær og bringebær. Som om ikke det var imponerende nok, finner vi også toner av sedertre og tobakk fra lagringen på små trefat.
I munnen er Culinaria Grand Vin fra Leopard's Leap fantastisk aromatisk, fruktig og balansert. På tungen er denne velbalanserte rødvinen preget av en utrolig tett tekstur. På grunn av den balanserte fruktsyren smigrer Culinaria Grand Vin med en behagelig munnfølelse uten samtidig å mangle friskhet. Avslutningen på denne ungdommelige rødvinen fra vinregionen Western Cape byr på en bemerkelsesverdig etterklang.
Vinifikasjon av Culinaria Grand Vin fra Leopard's Leap
Denne balanserte rødvinen fra Sør-Afrika er laget av druesortene Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot og Petit Verdot. Etter innhøstingen kommer druene til vingården så raskt som mulig. Her blir de sortert og forsiktig knust. Deretter følger gjæring i lite tre ved kontrollerte temperaturer. Gjæringen etterfølges av 16 måneders modning på franske eikefat.
Matanbefalinger til Leopard's Leap Culinaria Grand Vin
Drikk denne rødvinen fra Sør-Afrika temperert ved 15-18 °C til purretortilla, kokt kalvefilet med bønner og tomater eller grønnsakscouscous med oksekjøttboller.
- Flere produkter fra Leopard's Leap