Mer informasjon om Moulin de Duhart Zweitwein Pauillac AOP - Château Duhart-Milon-Rothschild
Annenvinen Moulin de Duhart Pauillac fra Château Duhart-Milon-Rothschild i Bordeaux har en lys lilla farge i glasset. Hvis du virvler rundt i glasset, kan du fornemme en førsteklasses balanse i denne rødvinen, som ikke skiller seg ut på glassveggene på en vannaktig, sirupaktig eller likøraktig måte. Helles den opp i et Bordeaux-glass, viser denne rødvinen fra den gamle verden fantastisk uttrykksfulle aromaer av solbær og surkirsebær, avrundet av nellik og lakris fra fatlagringen.
I munnen åpner Moulin de Duhart andrevin Pauillac fra Château Duhart-Milon-Rothschild behagelig tørr, grippy og aromatisk. I ganen har denne balanserte rødvinen en herlig fløyelsaktig tekstur. Avslutningen på denne ungdommelige rødvinen fra vinregionen Bordeaux, nærmere bestemt Pauillac, imponerer til slutt med en bemerkelsesverdig etterklang.
Vinifisering av Moulin de Duhart Second Wine Pauillac fra Château Duhart-Milon-Rothschild
Druer fra druesortene Cabernet Sauvignon og Merlot danner grunnlaget for den balanserte Moulin de Duhart andrevinen Pauillac fra Frankrike. Moulin de Duhart Second Wine Pauillac er en gammel verdensvin i ordets beste forstand, fordi denne franskmannen puster en ekstraordinær europeisk sjarm som tydelig understreker suksessen til viner fra den gamle verden. Druene til denne franske rødvinen høstes utelukkende for hånd når de er perfekt modne. Etter innhøstingen kjøres druene raskt til presshuset. Her blir de sortert og forsiktig knust. Deretter følger gjæring i små trehus ved kontrollerte temperaturer. Vinifikasjonen etterfølges av en modning på 10 måneder på eikefat.
Matanbefaling til Moulin de Duhart Second Wine Pauillac fra Château Duhart-Milon-Rothschild
Denne franske rødvinen nytes best ved en temperert temperatur på 15-18 °C. Den er perfekt til andebryst med sukkererter, boeuf bourguignon eller gåsebryst med rødkål og merian.
- Flere produkter fra Château Duhart-Milon-Rothschild