- Denne rødvinen fra de beste druene harmonerer utmerket med lammegryte med kikerter og tørkede fikener eller gresskargryte
- Den baleariske opprinnelsen gjør denne vinen til en typisk representant for viner fra den gamle verden
- En kraftig rødvin, førsteklasses blant annet til den typiske kvelden eller for å overraske kjenneren
Mer informasjon om Obac 3 l Doppelmagnum - Binigrau
Den kraftige Obac 3 l dobbeltmagnum fra Binigrau strømmer inn i glasset med en tett purpurrød farge. Holdes glasset i en liten vinkel, ser man en overgang av fargen mot granatrød i kantene av denne fatlagrede vinen. Hvis du gir den litt luft i glasset ved å snurre det, avslører denne rødvinen en høy tetthet og fylde, noe som er tydelig i sterke kirkevinduer i kanten av glasset. Nesen til denne rødvinen fra Balearene byr på nyanser av solbær. Hvis vi sporer aromaene videre, tilsettes svarte kirsebær, valnøtt og vanilje, fremmet av eikepåvirkningen.
I munnen starter Obac 3 l dobbeltmagnum fra Binigrau fantastisk tørt, grippy og aromatisk. Teksturen i denne kraftige rødvinen er fantastisk tett i ganen. I ettersmaken byr denne meget lagringsdyktige rødvinen fra vinregionen på Balearene på god lengde. Igjen er det hint av solbær å spore.
Vinifisering av Obac 3 l dobbeltmagnum fra Binigrau
Druer fra druesortene Cabernet Sauvignon, Callet, Manto Negro, Merlot og Syrah er grunnlaget for den kraftige Obac 3 l Double Magnum fra Spania. Obac 3 l dobbeltmagnum er en vin fra den gamle verden tvers igjennom, for denne spanjolen utstråler en ekstraordinær europeisk sjarm som tydelig understreker suksessen til viner fra den gamle verden. Etter håndhøstingen kjøres druene umiddelbart til pressehuset. Her selekteres de og deles forsiktig opp. Deretter foregår gjæringen i små trehus ved kontrollerte temperaturer. Etter gjæringen lagres den kraftige Obac 3 l dobbeltmagnum i 14 måneder på franske eikefat.
Matanbefaling for Obac 3 l dobbeltmagnum fra Binigrau
Denne spanske vinen nytes best ved en temperert temperatur på 15 - 18 °C. Den er perfekt som ledsager til torsk med agurk-sennepsgrønnsaker, lammegryte med kikerter og tørkede fiken eller spaghetti med kapers-tomatsaus.
- Flere produkter fra Binigrau