- Denne karakterfulle rødvinen passer perfekt til retter som gåsebryst med ingefærrødkål og merian eller kikerter i karri
- Denne vinen fra Mendoza er livlig og fruktig
- En kraftig rødvin som passer perfekt til fest
Mer informasjon om Ojo de Agua Malbec 1,5 l Magnum - Dieter Meier
I glasset har den økologisk produserte Ojo de Agua Malbec 1,5 l Magnum fra Dieter Meier en tett lilla farge. Når du snurrer glasset, avslører denne rødvinen en høy tetthet og fylde, noe som gjenspeiles i klare kirkevinduer i kanten av glasset. I nesen byr denne Dieter Meier-rødvinen på alle slags surkirsebær, fioler og jordbær. Som om ikke det allerede var imponerende, tilfører lagringen i rustfritt stål vinen mineralitet.
Denne rødvinen fra Dieter Meier er ideell for vinkjennere som foretrekker å drikke helt tørr. Ojo de Agua Malbec 1,5 l Magnum kommer svært nær dette, etter å ha blitt vinifisert med bare 2,4 gram restsukker. I munnen har denne kraftige rødvinen en fantastisk tett tekstur. Takket være den livlige fruktsyren er Ojo de Agua Malbec 1,5 l Magnum usedvanlig frisk og livlig i munnen. Denne lagringsdyktige rødvinen fra vindistriktet Mendoza byr til slutt på en fyldig og lang ettersmak. Igjen dukker det opp hint av surkirsebær og fioler. I ettersmaken kommer mineralske toner fra jordsmonnet som domineres av kalkstein og sand.
Vinifikasjonen av Dieter Meier Ojo de Agua Malbec 1,5 l Magnum
Denne rødvinen har et tydelig fokus på én druesort, nemlig Malbec. Bare upåklagelig druemateriale ble hentet inn til denne eksepsjonelt kraftige enkeltsortsvinen fra Dieter Meier. I Mendoza vokser vinstokkene som gir druene til denne vinen på jordsmonn av sand og kalkstein. Etter innhøstingen kjøres druene umiddelbart til vineriet. Her blir de sortert og forsiktig knust. Deretter følger gjæring i rustfrie ståltanker ved kontrollerte temperaturer. Vinifikasjonen etterfølges av noen måneders modning på det fine bunnfallet før vinen til slutt tappes på flaske.
Matanbefalinger til Ojo de Agua Malbec 1,5 l Magnum fra Dieter Meier
Opplev denne økologiske rødvinen fra Argentina temperert ved 15-18 °C som ledsager til grønnsaksgryte med pesto, purresuppe eller osso buco.
- Flere produkter fra Dieter Meier