♥ 18 882 Viner kun for deg!
Et personlig råd!
Sikker innpakning!
Pålitelig frakt!
Grand Vin de Château Latour 1er Cru Classé Pauillac AOC - Château Latour
Solbær, Vanilje, Kaffe und Sjokolade

Grand Vin de Château Latour 1er Cru Classé Pauillac AOC - Château Latour

Dieses Produkt steht derzeit nicht zur Verfügung!

Årgang

2011
2013
Die Maximale Bestellmenge wurde erreicht, Bestellmenge wird automatisch angepasst.
Minste bestillingsmengde er ikke nådd, bestillingsmengden justeres automatisk.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
Grand Vin de Château Latour 1er Cru Classé Pauillac AOC - Château Latour
Personlig!
Personlig!
Personlig!
Javisst!
Personlig!
Pålitelig!

Mer informasjon om Grand Vin de Château Latour 1er Cru Classé Pauillac AOC - Château Latour

Grand Vin de Château Latour 1er Cru Classé Pauillac AOC er en kompleks og elegant vin som imponerer med sin dybde og struktur. Når man smaker på vinen, har den en mørk, nesten svart farge, noe som tyder på høy konsentrasjon og modenhet i druene. I duften er det en aromatisk overflod av svarte frukter som solbær, kirsebær og bjørnebær, supplert med nyanser av tobakk, grafitt og lær. Smaken er kraftig og konsentrert, med modne tanniner og en utpreget mineralitet. Vinen har en lang ettersmak med et hint av sødme og friskhet. Grand Vin de Château Latour 1er Cru Classé Pauillac AOC fra Château Latour er en vin som med sin kompleksitet og struktur er blant de beste i verden.

Grand Vin de Château Latour 1er Cru Classé Pauillac AOC er en anerkjent vin fra Bordeaux-vingården Château Latour. Vingården Grand Vin de Château Latour 1er Cru Classé Pauillac AOC ligger i appellasjonen Pauillac i den nordlige delen av Bordeaux-regionen i Frankrike. Pauillac er kjent for sine førsteklasses rødviner laget på druesortene Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot. Regionen kjennetegnes av et maritimt klima preget av nærheten til Atlanterhavet. Dette sikrer moderate temperaturer og tilstrekkelig nedbør til at druene modnes optimalt.

Grand Vin de Château Latour 1er Cru Classé Pauillac AOC er laget av en blanding av cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og petit verdot. Cabernet Sauvignon er den dominerende druesorten og utgjør ca. 80 % av blandingen. Denne druesorten er kjent for sin intense farge, høye syre og tanninstruktur. Merlot tilfører blandingen en mykere tekstur og noe fruktighet. Cabernet Franc og Petit Verdot tilsettes i mindre mengder for å skape kompleksitet og dybde.

Vinmarkene til Château Latour ligger på et kalksteinsplatå som består av en blanding av grus, sand og leire. Grusjorden gir god drenering, noe som gjør at vinstokkene kan rote seg dypt ned i jorden og absorbere næringsstoffer. Den sandige leirejorden holder på vannet og gir tilstrekkelig fuktighet. Dette jordsmonnet, kombinert med det maritime klimaet, skaper ideelle forhold for dyrking av kvalitetsviner.

Vinifikasjon av Grand Vin de Château Latour 1er Cru Classé Pauillac AOC Grand Vin de Château Latour 1er Cru Classé Pauillac AOC

Grand Vin de Château Latour 1er Cru Classé Pauillac AOC er laget av druesortene Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot. Druene kommer fra eiendommens eldste vinstokker og høstes for hånd og er strengt selektert. Vinifikasjonen foregår i temperaturkontrollerte rustfrie ståltanker, og vinen lagres i 18 til 20 måneder på franske eikefat. Blandingen settes sammen etter nøye prøvesmaking og analyse av hvert enkelt fat for å oppnå den perfekte balansen mellom frukt, syre og tanniner.

Serveringsforslag for Grand Vin de Château Latour 1er Cru Classé Pauillac AOC (Grand Vin de Château Latour 1er Cru Classé Pauillac AOC)

Grand Vin de Château Latour 1er Cru Classé Pauillac AOC er en vin som på grunn av sin kompleksitet og modenhet passer best til sofistikerte retter og ved spesielle anledninger. Det anbefales å dekantere vinen minst én time før servering for å utvikle aromaer og tekstur. Vinen passer utmerket til klassiske retter som andebryst, lam, viltretter og modne oster. Den kan også nytes som aperitiff eller sammen med mørk sjokolade. Den ideelle serveringstemperaturen er mellom 16 °C og 18 °C.

Fakta

Produkttype:
Vin type:
Rødvin
Vinens farge:
rød
Smak:
Anledning og tema:
Overrask kjennere
Land:
Frankrike
Dyrkingsområde:
Bordeaux (FR)
Delregion:
Pauillac (FR)
Kvalitetsklassifisering og predikater:
AOP Appellation d’Origine Protégée , Premier Cru
Gulv & Spesielle lag:
Kalk , Grus
Lesing:
Håndplukket
Aroma:
Solbær , Vanilje , Kaffe , Sjokolade
Tekstur / munnfølelse:
silkeaktig , kjøttfull
Etterklang / finale:
svært lang
Stil:
Den gamle verden , klassisk
Optimal serveringstemperatur i °C:
15 - 18
Anbefalinger om mat:
Mørke retter , Lette og solide retter
Anbefaling om glass:
Bordeaux-glass
Flaskestørrelse i l:
0,75
Flaskedesign og utstyr:
Bordeaux flaske , klassisk
Avslutningstype:
Kork
Alkohol i volumprosent:
13
Allergener og ingredienser:
inneholder sulfitter og svoveldioksid
Distributør:
Château Latour - Saint-Lambert - 33250 Pauillac - Frankreich
Vare.-nr:
70011-FR-RW-BL-1220-13
NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN