Mer informasjon om Pessac-Leognan Blanc AOP 3,0 l Jeroboam - Domaine de Chevalier
Den fatlagrede Pessac-Leognan Blanc 3,0 l Jeroboam fra vindistriktet Bordeaux avslører en tett blekgul farge i glasset. I midten skifter fargen til en sjarmerende ravgul farge. Den første duften av Pessac-Leognan Blanc 3.0 l Jeroboam avslører nyanser av pærer, pasjonsfrukt og fersken. De fruktige innslagene i duften får selskap av toner av fatlagring, som for eksempel enda mer fruktige og balsamiske nyanser.
Domaine de Chevalier Pessac-Leognan Blanc 3,0 l Jeroboam imponerer med sin elegant tørre smak. Den er tappet med usedvanlig lite restsukker. Som du forventer av en vin, fortryller denne franskmannen naturligvis med den fineste balanse til tross for all sin tørrhet. Utmerket smak trenger ikke nødvendigvis mye restsukker. I ganen er teksturen til denne kraftige hvitvinen fantastisk tett. Ettersmaken av denne utmerkede hvitvinen fra vinregionen Bordeaux er fengslende med sin ekstraordinære etterklang.
Vinifisering av Domaine de Chevalier Pessac-Leognan Blanc 3.0 l Jeroboam
Grunnlaget for den førsteklasses og fantastisk kraftige cuvéen Pessac-Leognan Blanc 3.0 l Jeroboam fra Domaine de Chevalier er druene Sauvignon Blanc og Semillon. Etter druehøstingen føres druene raskt til pressehuset. Her blir de sortert og forsiktig knust. Deretter følger gjæring i store trehus ved kontrollerte temperaturer. Etter gjæringen lagres den kraftige Pessac-Leognan Blanc 3,0 l Jeroboam i flere måneder på franske eikefat.
Matanbefaling for Pessac-Leognan Blanc 3.0 l Jeroboam fra Domaine de Chevalier
Denne franske vinen nytes best ved en temperatur på 15-18 °C. Den er perfekt til braisert kylling i rødvin, stekt kalvelever med epler, løk og balsamicoeddik eller grønnsakscouscous med kjøttboller.
- Flere produkter fra Domaine de Chevalier