Mer informasjon om Piemonte Barbera Freisa DOC - G.D. Vajra
Den kraftige Piemonte Barbera Freisa fra G.D. Vajras penne glir inn i glasset med en tett rubinrød farge. Etter den første virvlingen avslører denne rødvinen en høy viskositet, noe som er tydelig i klare kirkevinduer i kanten av glasset. I nesen avslører denne G.D. Vajra-rødvinen alle slags plommer, rips og bringebær.
G.D. Vajra Piemonte Barbera Freisa presenterer seg vidunderlig tørr for vinelskeren. Denne rødvinen er aldri grov eller mager, men rund og smidig. I munnen har denne kraftige rødvinen en herlig tett tekstur. Ettersmaken av denne rødvinen fra vinregionen Piemonte, som er i stand til å modnes godt, imponerer med en bemerkelsesverdig ettersmak.
Vinifisering av G.D. Vajra Piemonte Barbera Freisa
Denne kraftige rødvinen fra Italia er vinifisert av druesortene Barbera og Freisa. Piemonte Barbera Freisa er en vin fra den gamle verden tvers igjennom, for denne italieneren utstråler en ekstraordinær europeisk sjarm som tydelig understreker suksessen til viner fra den gamle verden. Etter håndhøstingen kommer druene til pressehuset så raskt som mulig. Her blir de sortert og forsiktig delt opp. Deretter følger gjæring i rustfrie ståltanker ved kontrollerte temperaturer. Gjæringen etterfølges av noen måneders modning på det fine bunnfallet før vinen til slutt tappes på flaske.
Matanbefalinger til G.D. Vajra Piemonte Barbera Freisa
Denne rødvinen fra Italia nytes best ved en temperatur på 15-18 °C. Den er perfekt som tilbehør til grønnsaker. Den passer perfekt til grønnsakscouscous med kjøttboller av storfekjøtt, braisert kylling i rødvin eller kokt kalvefilet med bønner og tomater.
- Flere produkter fra G.D. Vajra