Rouge Pessac-Léognan AOC - Château Gazin Rocquencourt
Mer informasjon om Rouge Pessac-Léognan AOC - Château Gazin Rocquencourt
Den kraftige Rouge Pessac-Léognan fra Château Gazin Rocquencourt kommer inn i glasset med en tett karmosinrød farge. I kantene er det også en fargeovergang til granatrød. Når man snurrer vinglasset, avslører denne rødvinen en høy viskositet, noe som viser seg i kirkevinduer i kanten av glasset. I nesen avslører denne rødvinen fra Château Gazin Rocquencourt alle slags toner av bjørnebær, plommer og fiken. Som om ikke dette allerede var imponerende, tilfører lagringen på små trefat ytterligere aromaer som ristet tre og lakris.
I munnen er Rouge Pessac-Léognan fra Château Gazin Rocquencourt fantastisk aromatisk, fruktig og balansert. Denne kjøttfulle rødvinen er fyldig og kompleks i munnen. Ettersmaken av denne rødvinen fra Bordeaux-området, som er i stand til å modnes godt, gleder til slutt med en bemerkelsesverdig ettersmak.
Vinifisering av Rouge Pessac-Léognan fra Château Gazin Rocquencourt
Den kraftige Rouge Pessac-Léognan fra Frankrike er en cuvée laget av druesortene Cabernet Sauvignon og Merlot. Rouge Pessac-Léognan er en vin fra den gamle verden i ordets beste forstand, for denne franske vinen utstråler en ekstraordinær europeisk sjarm som tydelig understreker suksessen til viner fra den gamle verden. Ved optimal modning høstes druene til Rouge Pessac-Léognan utelukkende for hånd, uten bruk av grove og lite selektive druehøstere. Etter håndhøstingen kjøres druene raskt til pressehuset. Her blir de sortert og forsiktig knust. Deretter følger gjæring i rustfrie ståltanker og små treverk ved kontrollerte temperaturer. Etter endt gjæring får Rouge Pessac-Léognan fortsette å harmonisere på det fine bunnfallet i 15 måneder.
Matanbefaling for Rouge Pessac-Léognan fra Château Gazin Rocquencourt
Drikk denne franske rødvinen temperert ved 15-18 °C til potetpanne med laks, pasta med pølseklumper eller gåsebryst med ingefærrødkål og merian.
- Flere produkter fra Château Gazin Rocquencourt