Saint Julien AOP 3ème Cru Classé - Château Langoa Barton
Mer informasjon om Saint Julien AOP 3ème Cru Classé - Château Langoa Barton
Den fatlagrede Saint Julien 3ème Cru Classé fra vindistriktet Bordeaux åpenbarer seg i glasset i en lysende purpurrød farge. Etter den første svirpingen kan man fornemme en førsteklasses balanse i denne rødvinen, som ikke skiller seg ut på glassets vegger på en vannaktig, sirupaktig eller likøraktig måte. Denne franske cuvéen smigrer glasset med fantastisk uttrykksfulle toner av rips, bringebær og jordbær. I tillegg kommer innslag av andre frukter.
Château Langoa Barton Saint Julien 3ème Cru Classé er fantastisk tørr. Denne rødvinen er aldri grov eller mager, men rund og smidig. Denne silkeaktige rødvinen er balansert og har mange lag i ganen. I ettersmaken imponerer denne ungdommelige vinen fra Bordeaux med sin betydelige lengde. Igjen er det hint av rips og bringebær. I avslutningen kommer mineralske toner fra det grusdominerte jordsmonnet.
Vinifisering av Saint Julien 3ème Cru Classé fra Château Langoa Barton
Grunnlaget for den balanserte Saint Julien 3ème Cru Classé fra Bordeaux er druer fra druesortene Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Merlot. Druene vokser under optimale forhold i Bordeaux. Her graver vinstokkene røttene dypt ned i grusholdig jordsmonn. Saint Julien 3ème Cru Classé kjennetegnes selvfølgelig av mer enn bare jordsmonnet i Saint Julien. Denne franskmannen kan beskrives som en vin fra den gamle verden i ordets beste forstand, og den er usedvanlig imponerende. Når druene til Saint Julien 3ème Cru Classé er perfekt modne, høstes de utelukkende for hånd uten hjelp av grove og lite selektive druehøstere. Etter innhøstingen kjøres druene umiddelbart til pressehuset. Her sorteres de og brytes forsiktig opp. Deretter følger gjæring i små trehus ved kontrollerte temperaturer. Etter gjæringen lagres den elegante Saint Julien 3ème Cru Classé i 16 måneder på franske eikefat.
Anbefalt mat til Château Langoa Barton Saint Julien 3ème Cru Classé
Denne rødvinen fra Frankrike nytes best ved en temperert temperatur på 15-18 °C. Den er perfekt som tilbehør til gresskargryte, purretortilla eller pasta med pølseklumper.
- Flere produkter fra Château Langoa Barton