Mer informasjon om Ultreia - Raúl Pérez
Den fatlagrede Ultreia fra vinregionen Castilla y León åpenbarer seg i glasset med en lysende purpurrød farge. Denne Raúl Pérez-rødvinen avslører alle slags bjørnebær og pelargoner på nesen. Som om ikke det allerede var imponerende, tilføres også ristet tre og yoghurt takket være lagringen på små trefat.
Denne rødvinen fra Raúl Pérez er for vindrikkere som ikke kan drikke vinen sin tørr nok. Ultreia kommer svært nær dette, ettersom den er produsert med bare 0,6 gram restsukker. Teksturen i denne velbalanserte rødvinen er fantastisk tett i munnen. Takket være den tilstedeværende fruktsyren er Ultreia herlig frisk og livlig i munnen. I ettersmaken imponerer denne lagringsdyktige rødvinen fra vinregionen Castilla y León med sin betydelige lengde. Igjen er det hint av geranium og bjørnebær.
Vinifikasjon av Raúl Pérez Ultreia
Den balanserte Ultreia fra Spania er en vin laget av druesorten Mencia. Etter druehøstingen transporteres druene til pressehuset så raskt som mulig. Her blir de sortert og forsiktig knust. Deretter følger gjæring i små trekar ved kontrollerte temperaturer. Etter denne prosessen modnes den elegante Ultreia i 18 måneder på eikefat.
Spiseanbefalinger til Ultreia fra Raúl Pérez
Denne spanske vinen nytes best ved en temperatur på 15-18 °C. Den passer perfekt til purresuppe, pasta med pølseklumper eller kålroulader
.- Flere produkter fra Raúl Pérez