♥ 18 890 Viner kun for deg!
Et personlig råd!
Sikker innpakning!
Pålitelig frakt!

Om oss

Kjøreturen vår

Gjest hos VINELLO

Vi liker å drikke vin. Enten det er hvit, rød eller rosé. Vin er lidenskap, smak og nytelse. Verdier som fortjener å bli levert direkte hjem til vinentusiaster som deg, ukomplisert og bekymringsløst. Med et stort utvalg av vin, brennevin og delikatesser ønsker vi å tilby entusiastiske gourmeter, og de som ønsker å bli det, det de liker. Vi liker å møte likesinnede som ønsker å nyte både drikke og spise, utvalgt kvalitet til en overkommelig pris. Bli med oss på en reise for å møte mennesker, besøke land og oppleve verdens smaker. Jorden er stor - det er også vår tørst etter nye opplevelser.

Butikken vår

VINELLO er et familiedrevet, mellomstort selskap med base i Dresden. Vi har spesialisert oss på engros- og detaljhandel med vin og brennevin og leverer til kunder over (nesten) hele verden. I alle kanaler, på den mest moderne måten.

I tillegg tilbyr vi med VINELLO.store i Bärensteiner Straße en konkret kontakt med våre partnere og gjester. Tilbudet retter seg både mot privatpersoner, gastronomi og andre virksomheter.

Kort sagt: Vi har vin.

Tidligere leverte vi fortsatt fra vår egen kjeller. I dag er vi en av de største nettbutikkene for vin og brennevin i Tyskland. Dette gjør oss ikke bare stolte, men gir oss også et stort ansvar overfor kundene våre. Vi vil fortsette å tilby produkter av høy kvalitet som tilfredsstiller dine behov. Sammen utvider vi vår store erfaring. Dråpe for dråpe.  

Vi besøker jevnlig vinprodusentene våre og smaker på de nyeste årgangene og trendene. Vi tar med oss de beste vinene. Takket være lang erfaring med innkjøp av vin og personlige relasjoner til vinprodusentene kan vi tilby deg rimelige priser og attraktive kvantumsrabatter. I tillegg til vårt vinsortiment forhandler vi også brennevin, musserende vin, champagne, prosecco, cremant og cava. Vin for alle, og alt annet også.

Vår service

Vi er opptatt av å gjøre det hyggelig og enkelt å handle, slik at du kan konsentrere deg om det som er viktig. Denne viljen har resultert i vårt løfte til deg om en ukomplisert og rettferdig kjøpsprosess.

Vår historie

2009 - Sex eller narkotika?

Det var mørke tider. Knapt noe vin i Dresden, knapt noe håp for kjennere. Men ekteparet Katja og René Harnisch satte seg fore å gjøre noe med de tørre strupene i byen. Å gjøre en hobby til et yrke - men hvilken hobby? Etter å ha vurdert alternativene, bestemte de seg for vin - de liker tross alt å drikke. Spesielt etter at datteren Greta ble født - en perfekt anledning til å starte en internettvirksomhet. Så i juni 2009 startet onlinewweinkeller.de opp innenfor deres egne fire vegger. Nærmere bestemt i din egen kjeller. Ikke større enn rommet du sannsynligvis befinner deg i for øyeblikket. 5.000 flasker vin og brennevin. De første kundene lot ikke vente på seg: et herberge for hjemløse i Hamburg, 6 flasker rom. Begynnelsen på en suksesshistorie.

Visjonen var der allerede da, og det er den også i dag. Kundetilfredshet har høyeste prioritet. Og kundene var fornøyde. Både på nettet og i butikken i Königsbrücker Straße. De var spente på hva fremtiden ville bringe.

2011 - Kjellerviner i all ære og velbehag..

... men vinhandelskonstruksjonen måtte endres. Det var behov for en egen, altomfattende og uavhengig plattform. Uten mellommenn og lignende. En ekte omnikanal. Det var lett å finne et passende navn. VINELLO.de - startskuddet for en av Tysklands største nettbutikker for vin, brennevin og enda mer moro. Påstanden "Vin for alle" kommuniserer tydelig at dette ikke er en elitistisk eller snobbete virksomhet. Sommelieren sin Château Leoville-Las-Cases 2ème Grand Cru Saint-Julien AOC 2009, lekmannen sin flaske hvitvin. Hver sin flaske.

2016 - Litt trangt her

Kjeller, butikk, alt fullt av alkohol. Det som i utgangspunktet ikke høres så ille ut, ble etter hvert problematisk. Den økende etterspørselen førte til mye byråkrati, logistikk og plassmangel. Det var på tide å forlate redet og gi VINELLO sitt eget hjem. I april 2016 ble det mer trøkk i Bamberg Street. Stor lagerplass til over 6 700 forskjellige typer vin og brennevin.

Netthandel i all ære og velbehag. Men mennesker trenger mennesker. Noe å ta på, kjærtegne, smake på. Et sted der gledesorienterte gallerikunder kan møtes og dvele sammen. VINELLO.store, en butikk i Centrum Galerie Dresden, har åpnet. Butikken er tegnet av Dresden-arkitekten Alexander Poetzsch og minner om en vinkjeller - tilbake til røttene. Her møter du erfarne vinkelnere og mange flasker. Ikke kunden, selvfølgelig, som vi liker å ha med oss.

2017 - Vin og pølse - Stadionbesøket

Siden sesongen 2017/2018 har DDV Stadium hatt "byens vakreste vinterrasse" - VINELLO Dynamo VIP Zone. Som samarbeidspartner med SG Dynamo Dresden tilbyr vi fans og tilskuere deilige trekk, er vin. Som noe helt unikt i tysk profffotball kan du nå se SGD med vin i stedet for øl. Eller med begge deler. Men ikke glem å støtte Dynamo.

Med vinloungen på stadion, som sponsor av Hope Gala og Ice Fairy Tale og gjennom samarbeid med stiftelser og initiativer er VINELLO alltid sosialt aktiv. Vår vinhandel ser på seg selv som mer enn bare en selger - vi er ambassadører for god smak og livsglede. Verdier som vi gjerne deler med alle. Du også? Vi er åpne for nye ting.

NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN