♥ 18 890 Viner kun for deg!
Et personlig råd!
Sikker innpakning!
Pålitelig frakt!

Doppio Passo

(22)

Doppio Passo Primtivo: Fruktig, solfylt og dobbelt gjæret!

Les mer zu Doppio Passo
Lukk filtre
von bis
24 h 🚀  
von bis
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Haller
TIPS!
alkoholfri
Doppio Passo Primitivo Alternativa alkoholfrei - CVCB
Haller
TIPS!
alkoholfri
Rødvin Rødvin
Italia Italia
Apulien (IT) Apulien
NOK 83,03 * NOK 80,11*
0.75 l (NOK 106,81 * / 1 l)
Haller
Doppio Passo Asolo Prosecco Superiore D.O.C.G - CVCB
Haller
Musserende vin Musserende vin
tørr tørr
Italia Italia
Venetien (IT) Venetien
NOK 110,13 * NOK 106,26*
0.75 l (NOK 141,68 * / 1 l)
Haller
12er Vorteilspaket - Doppio Passo Appassimento 2021 - CVCB
Haller
NOK 1 159,01 * NOK 1 128,39*
9 l (NOK 125,38 * / 1 l)
Haller
6er Vorteilspaket - Doppio Passo Asolo Prosecco Superiore D.O.C.G - CVCB
Haller
NOK 637,57 * NOK 633,18*
4.5 l (NOK 140,71 * / 1 l)
Haller
12er Vorteilspaket - Doppio Passo Asolo Prosecco Superiore D.O.C.G - CVCB
Haller
NOK 1 275,14 * NOK 1 243,55*
9 l (NOK 138,17 * / 1 l)
Haller
Kjøp 24, spar 8 %!
TIPS!
Doppio Passo Rosato Puglia IGT - CVCB
2022
Haller
Kjøp 24, spar 8 %!
TIPS!
Rosévin Rosévin
halvtørr halvtørr
Italia Italia
Apulien (IT) Apulien
NOK 75,32 * NOK 72,37*
0.75 l (NOK 96,49 * / 1 l)
Haller
Kjøp 24, spar 8 %!
TIPS!
Doppio Passo Primitivo Puglia IGT - CVCB
2021
Haller
Kjøp 24, spar 8 %!
TIPS!
Rødvin Rødvin
halvtørr halvtørr
Italia Italia
Apulien (IT) Apulien
NOK 81,10 * NOK 77,23*
0.75 l (NOK 102,97 * / 1 l)
Haller
Kjøp 12, spar 4%
TIPS!
Doppio Passo Primitivo 1,5 l Magnum - CVCB
2021
Haller
Kjøp 12, spar 4%
TIPS!
Rødvin Rødvin
halvtørr halvtørr
Italia Italia
Apulien (IT) Apulien
NOK 144,97 * NOK 142,04*
1.5 l (NOK 94,69 * / 1 l)
Haller
Kjøp 24, spar 8 %!
TIPS!
Doppio Passo Bio Primitivo Puglia IGT - CVCB
2021
Haller
Kjøp 24, spar 8 %!
TIPS!
Rødvin Rødvin
halvtørr halvtørr
Italia Italia
Apulien (IT) Apulien
NOK 86,91 * NOK 83,98*
0.75 l (NOK 111,97 * / 1 l)
Haller
Kjøp 12, spar 4%
TIPS!
Doppio Passo Primitivo di Manduria Riserva - CVCB
2019
Haller
Kjøp 12, spar 4%
TIPS!
Rødvin Rødvin
tørr tørr
Italia Italia
Apulien (IT) Apulien
NOK 102,39 * NOK 99,46*
0.75 l (NOK 132,61 * / 1 l)
Haller
Kjøp 24, spar 8 %!
TIPS!
Doppio Passo Appassimento - CVCB
2021
Haller
Kjøp 24, spar 8 %!
TIPS!
Rødvin Rødvin
tørr tørr
Italia Italia
Apulien (IT) Apulien
NOK 100,45 * NOK 96,58*
0.75 l (NOK 128,77 * / 1 l)
Haller
Kjøp 12, spar 4%
Doppio Passo Asolo Rosé Prosecco Millesimato DOC - CVCB
2021
Haller
Kjøp 12, spar 4%
Musserende vin Musserende vin
tørr tørr
Italia Italia
Venetien (IT) Venetien
NOK 118,85 * NOK 115,94*
0.75 l (NOK 154,59 * / 1 l)
Kjøp 24, spar 8 %!
TIPS!
Doppio Passo Grillo Sicilia DOC - CVCB
2022
Kjøp 24, spar 8 %!
TIPS!
Hvitvin Hvitvin
tørr tørr
Italia Italia
Sizilien (IT) Sizilien
NOK 77,23*
0.75 l (NOK 102,97 * / 1 l)
TIPS!
Doppio Passo Primitivo Rosato IGT - Carlo Botter
2022
TIPS!
Rosévin Rosévin
halvtørr halvtørr
Italia Italia
Apulien (IT) Apulien
NOK 96 767,63*
0.75 l (NOK 129 023,51 * / 1 l)
TIPS!
Doppio Passo Primitivo Salento - Carlo Botter
2021
TIPS!
Rødvin Rødvin
halvtørr halvtørr
Italia Italia
Apulien (IT) Apulien
NOK 81,10*
0.75 l (NOK 108,13 * / 1 l)
TIPS!
Doppio Passo Primitivo Riserva DOC - Carlo Botter
2019
TIPS!
Rødvin Rødvin
tørr tørr
Italia Italia
Apulien (IT) Apulien
NOK 114,00*
0.75 l (NOK 152,00 * / 1 l)
Doppio Passo Grillo Sicilia DOC - Carlo Botter
2021
Hvitvin Hvitvin
tørr tørr
Italia Italia
Sizilien (IT) Sizilien
NOK 84,00*
0.75 l (NOK 112,00 * / 1 l)
Haller
12er Vorteilspaket - Doppio Passo Asolo Rosé Prosecco Millesimato D.O.C. - CVCB
Haller
NOK 1 391,27 * NOK 1 358,72*
9 l (NOK 150,97 * / 1 l)
Haller
6er Vorteilspaket - Doppio Passo Asolo Rosé Prosecco Millesimato D.O.C. - CVCB
Haller
NOK 695,64 * NOK 679,24*
4.5 l (NOK 150,94 * / 1 l)
Haller
TIPS!
6er Vorteilspaket - Doppio Passo Primitivo di Manduria Riserva 2019 - CVCB
Haller
TIPS!
NOK 596,78 * NOK 587,11*
4.5 l (NOK 130,47 * / 1 l)
Haller
TIPS!
12er Vorteilspaket - Doppio Passo Primitivo di Manduria Riserva 2019 - CVCB
Haller
TIPS!
NOK 1 193,55 * NOK 1 162,94*
9 l (NOK 129,22 * / 1 l)
Haller
6er Vorteilspaket - Doppio Passo Appassimento 2021 - CVCB
Haller
NOK 579,50 * NOK 575,59*
4.5 l (NOK 127,91 * / 1 l)

Doppio Passo - dobbeltgjæret

Hos VINELLO finner du Doppio Passo rødvin, Doppio Passo rosévin og Doppio Passo hvitvin (Grillo). Du finner Doppio Passo Magnum, Doppio Passo Riserva og mange Doppio Passo-fordelpakker. Pakker fra Puglia og Sicilia med underregionene Salento, Brindisi og Puglia.

Doppio Passo Primitivo i rød, rosé og økologisk variant

Har du lyst på en rund rødvin eller en fruktig-let Doppio Passo Rosé? Finn edle Doppio Passo-viner og nyt en rund kombinasjon av Primitivo og tradisjonell produksjon. I tillegg er Primitivo også tilgjengelig som magnum.

Doppio Passo - fordi dobbelt er bedre

Salento-halvøya i den sørlige delen av Puglia

Doppio Passo er en reise til det solfylte Sør-Italia. Nærmere bestemt til Puglia på Salento-halvøya. Et formende, tørt landskap med leire, sandstein og kalkstein som Middelhavets bølger slår mot. Her, mellom hvite hus og asurblått vann, trives druesorten Primitivo i beste velgående.

Mer frukt i glasset - Doppio Passo-vin fra Puglia

Doppio Passo-vinene er også en reise i fortid og nåtid med fokus på tradisjon. Den eldgamle produksjonsmetoden er svært populær blant vinbønder og vinelskere. Doppio Passo står for dobbel gjæring. Den doble gjæringen foredler den populære vinen med sterk aroma og frukt.

La deg fortrylle av runde og fruktige viner. Vinifisert etter Doppio Passo-metoden. En ekte italiensk klassiker. Vinello tilbyr den klassiske rødvinen Doppio Passo, samt rosé, BIO og veganske kreasjoner. Fra hælen på den italienske støvelen, selvfølgelig.

Doppio Passo - den røde klassikeren

Doppio Passo Salento

Doppio Passo-viner er Primitivo-viner - i hvert fall det meste av tiden. Derfor bringer Primitivo-druene sine styrker til helheten. Krydrede nyanser av pepper, nellik og kanel preger bouqueten. I tillegg kommer aromaer av kirsebær, bjørnebær og plomme.

Men hvis Primitivo-druene går gjennom Doppio Passo-prosessen, utvikler vinen seg til noe helt spesielt. En mye tettere aroma, mer fylde, mer frukt bestemmer smaken av en Doppio Passo-rødvin. Kroppen er rund, med en søtlig smelteevne. Det økte alkoholinnholdet ligger på 13,5 %. Doppio Passo uttrykker seg med en tydelig mykere struktur og forfører ganen med silkemyke tanniner. Og når det gjelder Doppio Passo Riserva Brindisi, kommer også toner av trelagring til syne.

Doppio Passo Rosé, også kjent som Rosato

Doppio Passo Rosato

Doppio Passo Rosato er en lett nytelse som skinner ved enhver anledning. Bare slapp av og nyt lettheten og den sprudlende frukten. Denne rosévinen står på ingen måte tilbake for rødvinen, enten den drikkes spontant eller med stor forventning. Den avslører heller florale toner som sammen med den lette syren gir en frisk opplevelse i ganen. Ta det med ro og server Doppio Passo Rosato til grillfesten, når du slapper av eller om kvelden sammen med venner.

Doppio Passo økologisk og vegansk

Doppio Passo Økologisk Primitivo

Tradisjonell produksjon og innovativ tidsånd forenes i Doppio Passo Bio Primitivo og Riserva Brindisi. Med økologisk dyrking i vinmarken og ingen animalske klaringsmidler i vinkjelleren skånes miljøet.

For hver slurk uttrykker de økologisk produserte vinene intens frukt og kremaktig smidighet. Akkompagnert av aromaer av bjørnebær og surkirsebær. Lette, ristede aromaer sniker seg inn i den fyldige smaken. Dette er typisk for den andre gjæringen i Doppio Passo-prosessen. Bare kjøp Doppio Passo Organic Primitivo på VINELLO for å nyte bærekraftig vin.

Hva betyr Doppio Passo? Én prosess for to gjæringer

Doppio Passo kan oversettes til tysk som "Doppel-Gang". Dette beskriver en helt spesiell metode

    • en del av druene til Doppio Passo Primitivo høstes i andre halvdel av august
    • disse bearbeides til rødvin etter den klassiske metoden. Fermenteringen ved maksimalt 28 � C varer i minst 15 dager
    • tre til fire uker etter den første innhøstingen høstes nå også de resterende druene
    • i det solrike klimaet i Puglia har de allerede mistet mye væske og konsentrert aromaene sine
    • disse druene, som allerede er godt tørket, gjæres også
    • når denne prosessen er ferdig, tilsettes rødvinen fra det første kurset til marc fra det andre kurset
    • dette setter i gang en ny gjæringsprosess der farge- og aromastoffer igjen trekkes ut fra skallene
    • vinen får fylde og kompleksitet, og Doppio Passo-vinen er født

Har du lyst til å få en følelse av den enorme varmen og solskinnet i Salento-regionen i Puglia? Da anbefales den spennende reisen til vinjournalisten og vinmakeren Dirk Würtz. På sporet av Primitivo & Co. dro han til Sør-Italia for å finne Stern.

Ripasso og Appassimento

I tillegg til Doppio Passo-"metoden" har italienske vinmakere prøvd andre metoder. Og de fleste av dem har også feiret store suksesser med dem. I Veneto vinifiseres for eksempel Valpolicella Classico ved hjelp av Ripasso-metoden. Her tilsettes de pressede marcene fra Amarone til den ferdige vinen. En ny gjæring finner sted. Det gjenværende sukkeret i mosten omdannes til alkohol. Dette foredler vinen med mer aroma, tanniner og struktur. Når vinen er ferdig gjæret, filtreres den og tappes på flasker. Vinen modnes i disse i minst 6 måneder.

Appassimento-metoden er også en metode for vinproduksjon som hovedsakelig brukes i Veneto-regionen. Her tørkes druene på godt ventilerte loft eller i friluft i uker og måneder. Under rosineringsprosessen mister druene væske og konsentrerer dermed sukkerinnholdet.

Den viktigste druesorten i Doppio Passo er Primitivo (... er Zinfandel, er Crljenak Kastelanski, er kjent herfra og dit)

Doppio Passo-viner vinifiseres nesten utelukkende av druesorten Primitivo. Noen ganger brukes imidlertid også Negroamaro og Malvasia Nera. Dette er for eksempel tilfellet med Doppio Passo Riserva Brindisi. Primitivo, som hører hjemme i Puglia, regnes likevel som den ledende sorten i Doppio Passo-prosessen.

Navnet Primitivo går tilbake til Francesco Filippo Indelicati, en prest som studerte druesorten på 1700-tallet. Han erkjente fordelene ved de tidlige vinstokkene i forhold til andre. Han kalte den Primativus, den tidligst modne. Fra da av spredte Primitivo seg over hele Puglia til den også fikk fotfeste i Amerika under navnet Zinfandel. Navneskiftet skyldes sannsynligvis en feil i merkingen av vingårdene. Det var først i 1967 at man kunne fastslå sammenhengen mellom Primitivo og den i USA svært populære druesorten Zinfandel. Bevist av Austin Goheen, ekspert ved det amerikanske landbruksdepartementet og professor ved University of California.

Primitivo-druer på vinstokken

I lang tid ble Primitivo ansett som den autoktone druesorten i Sør-Italia. Der har den blitt dyrket i over 250 år på noen få hektar med dårlig og tørr jord. I USA, derimot, vakte druen Zinfandel oppmerksomhet, spesielt under forbudstiden. Men verken Italia eller USA regnes i dag som druesortens egentlige hjemland.

Jakten på druens opprinnelse fikk en midlertidig slutt i den kroatisk-ungarske grenseregionen Crljenak. Der er Primitivo kjent som Crljenak Kaštelanski, som igjen er identisk med druesorten Pribidrag, som har vært kjent siden 1400-tallet. En ytterligere forgrening av opprinnelsen er også sannsynlig, men har hittil ikke blitt bevist.

Det eneste ampelografene er sikre på, er den optimale beliggenheten for Primitivo. Puglia, med sitt tørre klima og leirholdige sandjordsmonn, tilbyr ideelle forhold for druesorten.

Kjøp Doppio Passo Primitivo online til en god pris

De beste Doppio Passo-viner, tørre eller halvtørre, er tilgjengelige for deg hos VINELLO. De byr på rund og fruktig nytelse. Tette rødviner, syrlige roséviner eller økologiske Doppio Passo-viner. I vinbutikken vår finner du et godt utvalg, inkludert enkeltflasker, rimelige pakker og overdådige magnumflasker. Bestill Doppio Passo Primitivo-viner billig på nettet. Dra nytte av klimanøytral og sikkert pakket levering hvor du vil. Mange betalingsalternativer er åpne for deg. Oppdag også gode Doppio Passo Primitivo tilbud, for eksempel vår fordel og bli kjent-pakker. Vil du vite mer om Doppio Passo-viner eller har du spesielle ønsker? Ta kontakt med våre sommelierer på 0049 351 469 256 55 og la deg inspirere. En verden av viner, fra Puglia til Zinfandel - alt hos Doppio Passo, alt hos VINELLO.

Ting å vite om Doppio Passo
Hva er Doppio Passo?
Doppio Passo er et beskyttet vinmerke fra Casa Vinicola Botter Carlo & C. S.p.A., Fossalta di Piave (VE), IT og Rotkäppchen - Mumm Sektkellereien GmbH, 06632 Freyburg, DE. Doppio Passo er en vin fra Puglia (rødvin og rosato). Den høstes i to omganger, en gang ved full modenhet og en gang senere. Hvitvinen Doppio Passo produseres på Sicilia av druesorten Grillo. Doppio Passo er ikke en produksjonsmetode eller kvalitetsbetegnelse for vin.
Hvor lenge kan en Doppio Passo Primitivo-vin lagres?
En Doppio Passo-rødvin kan som regel lagres lenge. Fra tappetidspunktet kan den lagres i 7 til 8 år uten problemer. Den må lagres profesjonelt (kjølig, mørkt og temperaturbestandig). En Doppio Passo Riserva kan til og med overleve et tiår i vinkjelleren. Derfor er også magnumflaskene på 1,5 liter en god investering. Det større volumet gjør at vinen modnes langsommere og jevnere. Det er bare Doppio Passo Rosato-vinene som bør drikkes unge. De holder seg i ca. 2-3 år i kjelleren.
Hvilke druesorter inngår i Doppio Passo?
Rødvinene fra Doppio Passo er nesten utelukkende viner av enkeltsorten Primitivo. Av og til inngår imidlertid også Negroamaro og Malvasia Nera i cuvéen.
Hvilke retter passer en Doppio Passo Primitivo til?
Doppio Passo-vinenes fruktige og velstrukturerte bouquet harmonerer spesielt godt med grillet og mørkt kjøtt. Pasta med rødt kjøtt og sopp samt lammeshashlik passer også perfekt til denne rødvinen. Doppio Passo Rosé, derimot, har en tendens til å passe bedre til sjømat og fisk. Enten det er rosé eller rød, tørr eller halvtørr - vinene fra Puglia er også en absolutt nytelse når de drikkes alene.
Hva er den ideelle drikketemperaturen for en Doppio Passo Primitivo?
Den optimale drikketemperaturen for en Doppio Passo rødvin er mellom 15 og 18 °C, mens rosévinen utvikler sitt fulle potensial mellom 9 og 12 °C.
NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN