- Denne hvitvinen av de beste druene harmonerer utmerket med grønnsakssalat med rødbeter eller fruktig endivsalat
- Vinens opprinnelse i Burgenland gjør den til en typisk representant for viner fra den gamle verden
- En ideell hvitvin, perfekt som en elegant sommervin
Mer informasjon om Riesling Ried Auf der Henne Reserve - Ingrid Groiss
Den elegante Riesling Ried Auf der Henne Reserve fra Ingrid Groiss' penne kommer i glasset med en lys, lysegul farge. Hvis du virvler rundt i vinglasset, kan du fornemme en førsteklasses balanse i denne hvitvinen, som ikke skiller seg ut på glassveggene på en vannaktig, sirupaktig eller likøraktig måte. Når vinen helles opp i et hvitvinsglass, viser denne hvitvinen fra den gamle verden vidunderlig uttrykksfulle aromaer av pasjonsfrukt, sitron og fersken, avrundet av honning fra fatlagringen.
Ingrid Groiss Riesling Ried Auf der Henne Reserve er vidunderlig tørr. Denne hvitvinen er aldri grov eller mager, men rund og myk. Denne lette hvitvinen presenterer seg balansert og med mange lag i ganen. Finalen på denne hvitvinen fra vinregionen Burgenland, som er i stand til å modnes godt, imponerer med en bemerkelsesverdig finish.
Vinifikasjon av Riesling Ried Auf der Henne Reserve av Ingrid Groiss
Denne vinen fokuserer helt klart på én druesort, nemlig riesling. Bare førsteklasses druemateriale ble brukt til denne eksepsjonelt balanserte vinen fra Ingrid Groiss. Riesling Ried Auf der Henne Reserve er en vin fra den gamle verden i ordets beste forstand, for denne østerrikeren utstråler en ekstraordinær europeisk sjarm som tydelig understreker suksessen til viner fra den gamle verden. Etter druehøstingen kommer druene til vingården på raskeste vei. Her sorteres de og deles forsiktig opp. Deretter foregår gjæringen i store trehus ved kontrollerte temperaturer. Etter at gjæringen er fullført, lagres den elegante Riesling Ried Auf der Henne Reserve i flere måneder på franske eikefat.
Matanbefaling til Riesling Ried Auf der Henne Reserve av Ingrid Groiss
Drikk denne østerrikske hvitvinen moderat avkjølt ved 11-13 °C til en fruktig endivsalat, spaghetti med yoghurt- og myntepesto eller grønnsakssalat med rødbeter.
- Flere produkter fra Ingrid Groiss