Mer informasjon om The Press Club Cabernet Sauvignon - Stark-Condé
I glasset har The Press Club Cabernet Sauvignon fra Stark-Condé en tett rubinrød farge. Nesen til denne rødvinen fra Stark-Condé viser alle typer solbær. Som om ikke det allerede var imponerende, tilfører lagringen på små trefat ytterligere aromaer som mynte/melisse, tobakk og svarte kirsebær.
Stark-Condé The Press Club Cabernet Sauvignon imponerer med sin elegant tørre smak. Den er tappet med usedvanlig lite restsukker. Dette er en genuin kvalitetsvin som skiller seg klart ut fra enklere kvaliteter, og så fortryller denne sørafrikaneren naturligvis med den fineste balanse til tross for all sin tørrhet. Aroma trenger ikke nødvendigvis mye restsukker. På tungen er denne kraftige rødvinen preget av en utrolig silkeaktig tekstur. I ettersmaken byr denne ungdommelige rødvinen fra vinregionen Western Cape på god lengde. Igjen er det hint av solbær. I avslutningen kommer mineralske toner fra jordsmonnet som domineres av granitt og leire.
Vinifikasjonen av The Press Club Cabernet Sauvignon fra Stark-Condé
Den kraftige The Press Club Cabernet Sauvignon fra Sør-Afrika er en cuvée vinifisert av druesortene Cabernet Sauvignon, Petit Verdot og Pinotage. Druene vokser under optimale forhold i Western Cape. Her graver vinstokkene røttene dypt ned i jordsmonn av granitt og leire. Etter håndhøstingen kjøres druene umiddelbart til pressehuset. Her blir de sortert og forsiktig knust. Deretter foregår gjæringen i små treverk ved kontrollerte temperaturer. Etter gjæringen lagres den kraftige The Press Club Cabernet Sauvignon i ytterligere 12 måneder på amerikanske eikefat.
Matanbefaling for The Press Club Cabernet Sauvignon fra Stark-Condé
Denne sørafrikanske vinen nytes best ved en temperert temperatur på 15-18 °C. Den er perfekt til braisert kylling i rødvin, kokt kalvefilet med bønner og tomater eller potetpanne med laks.
- Flere produkter fra Stark-Condé