- Denne rødvinen passer godt til purretortilla eller braisert kylling i rødvin
- For kjenneren er denne vinen fra Oregon utrolig moderne
- Denne amerikanske rødvinen passer perfekt til
Pinot Noir Willamette Valley - Résonance Vineyard
Mer informasjon om Pinot Noir Willamette Valley - Résonance Vineyard
I glasset har Pinot Noir Willamette Valley fra Résonance Vineyard en lys, lys rød farge. Ved kanten er det også en fargeovergang til granatrød. Hvis du snurrer vinglasset, kan du fornemme en førsteklasses balanse i denne rødvinen, for den fremstår verken vannaktig, sirupaktig eller likøraktig på glassets vegger. Når denne rødvinen fra USA helles opp i et burgunderbeger, byr den på herlig uttrykksfulle aromaer av bringebær, bjørnebær og surkirsebær, avrundet av ytterligere fruktige nyanser fra lagringen på trefat.
Résonance Vineyard Pinot Noir Willamette Valley er fantastisk tørr. Denne rødvinen er aldri grov eller mager, men rund og smidig. På tungen er denne velbalanserte rødvinen preget av en utrolig silkeaktig tekstur. I ettersmaken imponerer denne lagringsdyktige rødvinen fra vinregionen Oregon med sin betydelige lengde. Igjen er det hint av surkirsebær og bjørnebær.
Vinifisering av Résonance Vineyard Pinot Noir Willamette Valley
Den balanserte Pinot Noir Willamette Valley fra USA er en vin laget av druesorten Pinot Noir. Etter innhøstingen kjøres druene umiddelbart til pressehuset. Her sorteres de og deles forsiktig opp. Deretter følger gjæring i små trehus ved kontrollerte temperaturer. Etter gjæringen lagres den elegante Pinot Noir Willamette Valley i flere måneder på franske eikefat.
Matanbefaling for Pinot Noir Willamette Valley fra Résonance Vineyard
Denne nordamerikanske vinen nytes best ved en temperert temperatur på 15-18 °C. Den er perfekt som tilbehør til potetpanne med laks, pasta med pølseklumper eller purresuppe.
- Flere produkter fra Résonance Vineyard