Mer informasjon om Grenache - David & Nadia
I glasset avslører Grenache fra David & Nadia en lys lilla farge. Hvis du gir den litt luft i glasset ved å snurre den, kan du fornemme en førsteklasses balanse i denne rødvinen, for den skiller seg ikke ut på glassets vegger på en vannaktig, sirupaktig eller likøraktig måte. I glasset viser denne rødvinen fra David & Nadia aromaer av bjørnebær og solbær, supplert med blåbær. David & Nadia Grenache presenterer seg behagelig tørr for vinentusiasten. Denne rødvinen er aldri grov eller mager, men rund og smidig. Balansert og mangefasettert presenterer denne tette rødvinen seg i ganen. Finalen på denne ungdommelige rødvinen fra vinregionen Western Cape, nærmere bestemt Swartland, gleder til slutt med en bemerkelsesverdig finish.
Vinifisering av David & Nadia Grenache
Den balanserte Grenache-vinen fra Sør-Afrika er en vin av en enkelt sort, vinifisert av druesorten Grenache. Etter håndhøstingen kjøres druene umiddelbart til vineriet. Her selekteres de og knuses forsiktig. Deretter følger gjæring i små trehus ved kontrollerte temperaturer. Etter gjæringen lagres den elegante Grenache-vinen i flere måneder på franske eikefat.
Matanbefalinger til David & Nadia Grenache
Denne sørafrikanske rødvinen nytes best ved en temperatur på 15-18 °C. Den er perfekt som ledsager til et måltid. Den passer perfekt til gåsebryst med rødkål og merian, kalvesknitzel med bønner og tomater eller boeuf bourguignon.
- Flere produkter fra David & Nadia