Mer informasjon om Pastourelle de Clerc Milon Pauillac AOP - Château Clerc Milon
I glasset viser Pastourelle de Clerc Milon Pauillac fra Château Clerc Milon en tett rubinrød farge. Når du snurrer vinglasset, avslører denne rødvinen en høy tetthet og fylde, noe som er tydelig i klare kirkevinduer i kanten av glasset. Bouqueten til denne rødvinen fra Bordeaux fortryller med aromaer av solbær, bjørnebær og fiolett. Sporer vi aromaene videre, kommer sjokolade til.
Château Clerc Milon Pastourelle de Clerc Milon Pauillac er behagelig tørr. Denne rødvinen er aldri grov eller mager, men rund og smidig. I munnen har denne kraftige rødvinen en herlig fløyelsaktig tekstur. I ettersmaken imponerer denne vinen fra vindistriktet Bordeaux med sin betydelige lengde. Igjen dukker det opp hint av fioler og solbær. I avslutningen kommer mineralske toner fra det grus- og sanddominerte jordsmonnet.
Vinifikasjonen av Château Clerc Milon Pastourelle de Clerc Milon Pauillac
Grunnlaget for den kraftige Pastourelle de Clerc Milon Pauillac fra Bordeaux er druer fra druesortene Cabernet Sauvignon, Carmenère, Merlot og Petit Verdot. Druene vokser under optimale forhold i Bordeaux. Her graver vinstokkene røttene dypt ned i jordsmonn av sand og grus. Pastourelle de Clerc Milon Pauillac er uten tvil også preget av klimaet og vindyrkingsstilen i Pauillac. Denne franske vinen kan beskrives som en vin fra den gamle verden i ordets beste forstand, og den er usedvanlig imponerende. Etter håndhøstingen kjøres druene raskt til pressehuset. Her blir de sortert og forsiktig knust. Deretter foregår gjæringen i små trehus ved kontrollerte temperaturer. Etter gjæringen lagres den kraftige Pastourelle de Clerc Milon Pauillac i ytterligere 16 måneder på eikefat.
Matanbefalinger til Château Clerc Milon Pastourelle de Clerc Milon Pauillac
Nyt denne franske rødvinen temperert ved 15-18 °C til pasta med pølseklumper, purretortilla eller andebryst med sukkererter.
- Flere produkter fra Château Clerc Milon