♥ 19 365 Viner kun for deg!
Et personlig råd!
Sikker innpakning!
Pålitelig frakt!
Blackberry, Solbær, Plomme og ristet tre
  • Denne rødvinen fra de beste druene harmonerer utmerket med spaghetti med kapers-tomatsaus eller osso buco
  • Denne vinen fra Rhônedalen er en kompleks vin for kjennere
  • Denne franske rødvinen passer utmerket til påske

Les Jalets Rouge - Paul Jaboulet Aîné

Årgang

9999
2021
Maksimalt bestillingsantall er nådd, bestillingsantallet ble automatisk justert.
Minste bestillingsmengde er ikke nådd, bestillingsmengden justeres automatisk.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
6
12
24
Pris per enhet: 264.87 *
Les Jalets Rouge - Paul Jaboulet Aîné
Personlig!
Personlig!
Personlig!
Sikker
innpakning!
Personlig!
Pålitelig!

Mer informasjon om Les Jalets Rouge - Paul Jaboulet Aîné

Les Jalets Rouge fra Paul Jaboulet Aîné fra Rhônedalen har en strålende lilla farge i glasset. Etter den første omrøringen har denne rødvinen en fascinerende glans som får den til å danse elegant i glasset. Når vinen helles opp i et Bordeaux-glass, byr denne franske rødvinen på fantastisk komplekse aromaer av blåbær, bjørnebær, solbær og morbær, avrundet med ytterligere fruktige nyanser.

I munnen åpner Les Jalets Rouge fra Paul Jaboulet Aîné seg på en fantastisk aromatisk, fruktig og balansert måte. Denne kjøttfulle rødvinen er lettbeint og mangefasettert og presenterer seg på ganen. Ettersmaken av denne rødvinen fra Rhône-dalen, som er svært modningsdyktig, imponerer til slutt med en betydelig etterklang. Avslutningen ledsages også av mineralske hint fra jordsmonnet som domineres av kalkstein og vulkansk stein.

Vinifikasjonen av Les Jalets Rouge fra Paul Jaboulet Aîné

Den elegante Les Jalets Rouge fra Rhônedalen er laget av Syrah-druer. Druene vokser under optimale forhold i Rhônedalen. Her graver vinstokkene røttene dypt ned i jordsmonn av kalkstein og vulkansk stein. Når druene til Les Jalets Rouge er optimalt modne, høstes de utelukkende for hånd uten hjelp av grove og mindre selektive maskiner. Etter innhøstingen fraktes druene raskt til vineriet. Her sorteres de og deles forsiktig opp. Deretter følger gjæring i rustfrie ståltanker ved kontrollerte temperaturer. Gjæringen etterfølges av noen måneders modning på det fine bunnfallet før vinen til slutt tappes på flasker. Fatlagringen etterfølges av en lang flaskelagring, noe som gjør denne rødvinen enda mer kompleks.

Matanbefalinger til Les Jalets Rouge fra Paul Jaboulet Aîné

Denne rødvinen fra Frankrike nytes best ved en temperert temperatur på 15-18 °C. Den er perfekt som ledsager til braisert kylling i rødvin, ossobuco eller boeuf bourguignon.

Fakta

Produkttype:
Vin type:
Rødvin
Vinens farge:
rød
Smak:
Anledning og tema:
Påske , Valentinsdag , Farsdag / menns dag
Land:
Frankrike
Dyrkingsområde:
Rhône-Tal (FR)
Druesorter:
Cuvée:
monovariétale
Utvidelse:
Tank i rustfritt stål
Detaljer om utvidelsen:
Tank i rustfritt stål , Oppbevaring av flasker
Kvalitetsklassifisering og predikater:
AOP Appellation d’Origine Protégée
Gulv & Spesielle lag:
Kalk , Vulkansk stein
Lesing:
Håndplukket
Aroma:
ristet tre , Blackberry , Solbær , Plomme
Tekstur / munnfølelse:
kjøttfull
Etterklang / finale:
lang
Stil:
klassisk , kompleks
Optimal serveringstemperatur i °C:
15 - 18
Anbefalinger om mat:
Mørke retter , Lette og solide retter
Anbefaling om glass:
Bordeaux-glass
Flaskestørrelse i l:
0,75
Flaskedesign og utstyr:
Burgunderflaske , klassisk
Avslutningstype:
Kork
Holdbarhet i år fra JG:
15
Alkohol i volumprosent:
12.5
Allergener og ingredienser:
inneholder sulfitter og svoveldioksid
Distributør:
Domains Paul Jaboulet Aine - ISO 14 001 - Nationele Route 7 - Les Jalets - 26600 - Tain L`Hermitage - France
Vare.-nr:
70011-FR-RW-SY-259-08.2
NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN