- Denne rødvinen er laget av druene cabernet sauvignon, manto negro, merlot og syrah og passer perfekt til retter som torsk med agurk-sennepsgrønnsaker eller braisert kylling i rødvin
- Barriquelagring gjør denne rødvinen ekstra elegant
- Denne spanske rødvinen er perfekt til
Mer informasjon om Negre - Bodegas Ribas
I glasset har Negre fra Bodegas Ribas en tett rubinrød farge. Etter den første slyngen avslører denne rødvinen en høy viskositet, som viser seg i kirkevinduer i kanten av glasset. Den første duften av Negre smigrer med toner av bringebær, bjørnebær og jordbær. De fruktige aspektene i bouqueten får selskap av toner av fatlagring som enda mer fruktige og balsamiske nyanser.
I munnen åpner Negre fra Bodegas Ribas fantastisk aromatisk, fruktig og balansert. På tungen kjennetegnes denne kraftige rødvinen av en enormt fløyelsaktig tekstur. Ettersmaken av denne rødvinen fra vinregionen Balearene, nærmere bestemt Mallorca VT, som er i stand til å modnes godt, gleder til slutt med en god etterklang.
Vinifisering av Negre fra Bodegas Ribas
Denne kraftige rødvinen fra Spania er laget av druesortene Cabernet Sauvignon, Manto Negro, Merlot og Syrah. Negre er en vin fra den gamle verden i ordets beste forstand, for denne spanjolen puster en ekstraordinær europeisk sjarm som tydelig understreker suksessen til viner fra den gamle verden. Druene til denne rødvinen fra Spania høstes utelukkende for hånd for å sikre optimal modenhet. Etter håndhøstingen kommer druene umiddelbart til vingården. Her blir de sortert og forsiktig knust. Deretter foregår gjæringen i rustfrie ståltanker og små treverk ved kontrollerte temperaturer. Etter endt gjæring får Negre harmonisere ytterligere på det fine bunnfallet i 10 måneder.
Matanbefalinger til Negre fra Bodegas Ribas
Drikk denne spanske rødvinen temperert ved 15-18 °C til torsk med agurk-sennepsgrønnsaker, grønnsaksgryte med pesto eller ossobuco.
- Flere produkter fra Bodegas Ribas