♥ 19 365 Viner kun for deg!
Et personlig råd!
Sikker innpakning!
Pålitelig frakt!
Fersken, Karamell og Valnøtt
  • Denne sherryen er laget på druene Palomino Fino og Pedro Ximénez og passer perfekt til retter som sitronchilikylling med bulgur eller penne med ruccola
  • Denne vinen fra Andalucía er spesielt kraftig for kjennere
  • Denne spanske sherryen er en utmerket gave til gode venner eller som kundegave

Medium Dry Sherry - Emilio Hidalgo

Maksimalt bestillingsantall er nådd, bestillingsantallet ble automatisk justert.
Minste bestillingsmengde er ikke nådd, bestillingsmengden justeres automatisk.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
6
12
24
Pris per enhet: 135.62 *
Medium Dry Sherry - Emilio Hidalgo
Personlig!
Personlig!
Personlig!
Sikker
innpakning!
Personlig!
Pålitelig!

Mer informasjon om Medium Dry Sherry - Emilio Hidalgo

Medium Dry by Emilio Hidalgo er en ravfarget halvtørr sherry laget på druesortene Palomino (93 %) og Pedro Ximénez (7 %).

På nesen skjemmer denne sherryen bort med en elegant duft av plommer, mandler, valnøtter og honning samt litt karamell. Vinen smigrer ganen med en elegant, mild smak av mandler og hasselnøtter, som har en subtil restsødme. Dette er en kompleks og variert sherry med en fint krydret, lang ettersmak.

Vinifikasjon av Hidalgo Medium Dry

De håndplukkede druene avstilkes, presses forsiktig og mosten gjæres i rustfrie ståltanker under temperaturkontroll. Den unge vinen tappes deretter av, forsterkes og legges på amerikanske eikefat for den første modningen. Fatene fylles bare til en viss grad (maks. 85 %) slik at den karakteristiske flor (et lag med gjær) kan utvikle seg, noe som forsegler vinen lufttett og gir den sherryspesifikke aromaen.

Når vinen har modnet, overføres den til det tradisjonelle solerasystemet, der sherryer av samme type modnes i fat plassert over hverandre. De eldste vinene lagres i de nederste fatene (solera), mens de yngste vinene lagres i de øverste radene (criaderas). Sherryen som skal selges, tas alltid fra de nederste fatene. Det er imidlertid bare en liten del (maksimalt en tredjedel) som tas ut, og denne delen fylles deretter opp med sherry fra de øvre radene. Hele prinsippet fortsetter opp til de øverste fatene, der sherryen tilsettes ungvin, mosto. I soleraen mister amontilladoen sin flor, og den oksidative modningsprosessen begynner. I denne fasen utvikler den sin aromatiske rikdom og kraftige farge.

 Matvareanbefalinger til Medium Dry Emilio Hidalgo

Denne halvtørre sherryen kan nytes lett avkjølt som en oppkvikkende aperitiff, men den er også allsidig og god som en raffinert ledsager til forretter som artisjokkomelett eller sopp med chorizo.

Fakta

Produkttype:
Vin type:
Sterkvin
Vin stil:
Sherry
Vinens farge:
hvit
Anledning og tema:
Aperitiff , Gave til gode venner , Kundegave , Romantisk middag , Jul
Total surhet ca. i g/l:
4,2
Restsukker ca. i g/l:
30,0
Land:
Spania
Dyrkingsområde:
Andalusien (ES)
Delregion:
Jerez DO (ES)
Cuvée:
Druesort cuvée
Utvidelse:
liten tre
Kvalitetsklassifisering og predikater:
D.O. Denominación de Origen
Gulv & Spesielle lag:
Kalk , Sand , Leire
Lesing:
Håndplukket
Aroma:
Fersken , Karamell , Valnøtt
Tekstur / munnfølelse:
tett
Etterklang / finale:
lang
Stil:
Den gamle verden , Vekstområde med varmt klima , klassisk
Optimal serveringstemperatur i °C:
8 - 10
Anbefalinger om mat:
Lette og lyse retter , Krydrede salte retter
Anbefaling om glass:
Sherry Glass / Nosing Glass
Flaskestørrelse i l:
0,75
Flaskedesign og utstyr:
klassisk
Avslutningstype:
Kork
Holdbarhet i år fra JG:
6
Alkohol i volumprosent:
17
Allergener og ingredienser:
inneholder sulfitter og svoveldioksid
Distributør:
Emil Hidalgo SA - Calle Clavel N°29 - 11402 Jerez de la Frontera (Cadiz) - España
Vare.-nr:
70009-ES-PS-00003
NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN