Mer informasjon om Château Angludet Margaux AOC - Château Angludet
Den fatlagrede Château Angludet Margaux fra vindistriktet Bordeaux har en tett rubinrød farge i glasset. Når vinglasset svinges, avslører denne rødvinen en høy viskositet, noe som kommer til syne i kraftige kirkevinduer i kanten av glasset. Den første duften av Château Angludet Margaux viser toner av solbær og bjørnebær. De fruktige delene av bouqueten får selskap av toner av fatlagring som enda mer fruktige og balsamiske nyanser.
Château Angludet Château Angludet Margaux presenterer seg vidunderlig tørr for vindrikkeren. Denne rødvinen er aldri grov eller mager, men rund og smidig. I munnen har denne kraftige rødvinen en herlig kremet tekstur. Avslutningen på denne svært modne rødvinen fra Bordeaux, nærmere bestemt fra Margaux, fengsler til slutt med en bemerkelsesverdig ettersmak.
Vinifisering av Château Angludet Château Angludet Margaux
Denne rødvinen fokuserer tydelig på én druesort, nemlig Petit Verdot. Det er kun brukt førsteklasses druer til denne eksepsjonelt kraftige enkeltdruevinen fra Château Angludet. Château Angludet Margaux er tvers igjennom en vin fra den gamle verden, for denne franskmannen utstråler en usedvanlig europeisk sjarm som tydelig understreker suksessen til viner fra den gamle verden. Etter innhøstingen ankommer druene raskt til vingården. Her selekteres de og knuses forsiktig. Deretter foregår gjæringen i små trehus ved kontrollerte temperaturer. Gjæringen etterfølges av noen måneders modning på det fine bunnfallet før vinen til slutt tappes av.
Matanbefalinger til Château Angludet Château Angludet Margaux
Denne franske rødvinen passer best ved en temperatur på 15-18 °C til gåsebryst med ingefærrødkål og merian, lammegryte med kikerter og tørkede fikener eller kalvetupper med bønner og tomater.
- Flere produkter fra Château Angludet