Mer informasjon om Mas La Roca Tinto - Vallformosa
Med Vallformosa Mas La Roca Tinto skjenkes en førsteklasses rødvin i glasset. Den avslører en fantastisk tett, rubinrød farge. Nesen til denne rødvinen fra Catalonia fortryller med aromaer av plomme, bringebær og bjørnebær. Utforsker vi aromaene nærmere, finner vi også rips, lakris og hvit pepper.
Denne rødvinen fra Vallformosa er ideell for vinelskere som liker tørr vin. Mas La Roca Tinto kommer svært nær dette, ettersom den er produsert med bare 1,6 gram restsukker. Denne kjøttfulle og tette rødvinen er fyldig og kompleks i smaken. Mas La Roca Tinto viser seg å være imponerende frisk og livlig i munnen takket være den konsise fruktsyren. I avslutningen imponerer denne vinen fra vinregionen Katalonia, som har et godt lagringspotensial, til slutt med sin betydelige lengde. Igjen er det hint av bringebær og plomme.
Vinifikasjon av Vallformosa Mas La Roca Tinto
Denne kraftige rødvinen fra Spania er laget av druesortene Cabernet Sauvignon, Garnacha og Tempranillo. Etter druehøstingen transporteres druene til vingården så raskt som mulig. Her blir de sortert og forsiktig knust. Deretter følger gjæring i rustfrie ståltanker ved kontrollerte temperaturer. Gjæringen etterfølges av modning på det fine bunnfallet i flere måneder før vinen til slutt tappes på flaske.
Vinsmakstilbehør til Mas La Roca Tinto fra Vallformosa
Denne spanske vinen nytes best ved en temperatur på 15-18 °C. Den passer perfekt til penne med ruccola, grønnsakscouscous med kjøttboller av storfekjøtt eller krydrede karriretter med lammekjøtt.
- Flere produkter fra Vallformosa