♥ 19 725 Viner kun for deg!
Et personlig råd!
Sikker innpakning!
Pålitelig frakt!
Gold
Medaille
ISC
tørket aprikos, Karamell, Valnøtt og ristet tre
  • Denne sherryen er laget på druene Palomino Fino og Pedro Ximénez og passer perfekt til bakte saueostpakker eller kokoskefirkrem
  • Denne vinen fra Andalucía er usedvanlig velduftende for kjenneren
  • Denne spanske sherryen er perfekt som tilbehør til familiefesten

Solera 1847 Cream - Gonzalez Byass

Kjøp 6 og spar 2 %!
Wenn Sie von den Produkten aus dieser Aktion 6 Stück kaufen, erhalten Sie 2% Rabatt
Produktet er kun tilgjengelig i sett på 6.
6 6
Maksimalt bestillingsantall er nådd, bestillingsantallet ble automatisk justert.
Minste bestillingsmengde er ikke nådd, bestillingsmengden justeres automatisk.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
6
2
12
24
Pris per enhet: 164.12 *
Solera 1847 Cream - Gonzalez Byass
Personlig!
Personlig!
Personlig!
Sikker
innpakning!
Personlig!
Pålitelig!
Søt og fruktig...
En deilig sherry som er verdt prisen. Mye bedre enn Sandemann.
En deilig sherry som er verdt prisen. Mye bedre enn Sandemann.
Tekst oversatt - Vis original vurdering
| 21. mai 2017

Mer informasjon om Solera 1847 Cream - Gonzalez Byass

Den kraftige Solera 1847 Cream fra Gonzalez Byass kommer inn i glasset med en tett gullgul farge. Duften av sterkvin fra Andalucía overbeviser med hint av tørket frukt, svisker, fruktbrød og sultanas. Sporer vi aromaene videre, får vi også inn innslag av ristet mandel, valnøtt og ristet barrique.

Gonzalez Byass Solera 1847 Cream gir oss en utrolig fruktig smak i munnen, noe som ikke minst skyldes restsødmen. Denne tette hetvinen presenterer seg i ganen med trykk og kompleksitet. På grunn av den konsise fruktsyren er Solera 1847 Cream fantastisk frisk og livlig i munnen. I ettersmaken begeistrer denne hetvinen fra vinregionen Andalucía med sin ekstraordinære lengde. Igjen er det hint av tørket frukt og fruktbrød.

Vinifisering av Solera 1847 Cream fra Gonzalez Byass

Denne kraftige sterkvinen fra Spania er laget av druene Palomino Fino og Pedro Ximénez.

Matanbefaling for Gonzalez Byass Solera 1847 Cream

Nyt denne spanske sterkvinen temperert ved 15-18 °C til en gryterett med kalvekjøtt og løk, penne med ruccola eller en krydret karrirettrett med lam.

Utmerkelser til Solera 1847 Cream fra Gonzalez Byass

Fakta

Gold
Medaille
ISC
Produkttype:
Vin type:
Sterkvin
Vin stil:
Sherry
Vinens farge:
hvit
Smak:
Anledning og tema:
Aperitiff , Familiefeiring , Gave til gode venner , Kveld ved peisen , Romantisk middag
Total surhet ca. i g/l:
4,2
Restsukker ca. i g/l:
118,0
Land:
Spania
Dyrkingsområde:
Andalusien (ES)
Delregion:
Jerez DO (ES)
Cuvée:
Druesort cuvée
Utvidelse:
liten tre
Detaljer om utvidelsen:
Halvdelt fat 600 l
Ekspansjonstid i mon.:
96
Kvalitetsklassifisering og predikater:
D.O. Denominación de Origen
Utmerkelser:
ISC International Spirits Challenge - Gold
Aroma:
tørket aprikos , Karamell , Valnøtt , ristet tre
Tekstur / munnfølelse:
tett
Etterklang / finale:
svært lang
Stil:
Den gamle verden , klassisk , tyntflytende
Optimal serveringstemperatur i °C:
15 - 18
Anbefalinger om mat:
Desserter , Krydrede salte retter
Anbefaling om glass:
Sherry Glass / Nosing Glass , Dessertvin glass
Flaskestørrelse i l:
0,75
Flaskedesign og utstyr:
Bordeaux flaske , klassisk
Avslutningstype:
Kork
Alkohol i volumprosent:
18
Allergener og ingredienser:
inneholder sulfitter og svoveldioksid
Distributør:
González Byass - Manuel María González 12 - 11403 Jerez de Frontera - España
Vare.-nr:
70011-ES-PS-190
NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN