- Denne uttrykksfulle rødvinen passer perfekt til retter som gåsebryst med ingefærrødkål og merian eller purløksuppe
- Lagringen i små trehus gjør denne spanske rødvinen spesielt fyldig
- Denne spanske rødvinen er en utmerket gave til gode venner
Mer informasjon om Obac - Binigrau
I glasset har Obac fra Binigrau en tett rubinrød farge. Hvis du gir den litt luft i glasset ved å snurre det, avslører denne rødvinen en høy tetthet og fylde, noe som vises i kraftige kirkevinduer i kanten av glasset. Den første duften av Obac viser nyanser av solbær. De fruktige komponentene i bouqueten får selskap av toner av fatlagring og enda mer fruktige og balsamiske nyanser.
I munnen starter Obac fra Binigrau behagelig tørt, grippy og aromatisk. På tungen er denne kraftige rødvinen preget av en utrolig tett tekstur. Finalen på denne rødvinen fra den baleariske vindyrkningsregionen, som er i stand til å modnes godt, gleder til slutt med en god etterklang.
Vinifisering av Binigrau Obac
Grunnlaget for den førsteklasses og fantastisk kraftige Cuvée Obac fra Binigrau er druene Cabernet Sauvignon, Callet, Manto Negro, Merlot og Syrah. Obac er en vin fra den gamle verden i ordets beste forstand, for denne spanjolen utstråler en ekstraordinær europeisk sjarm som tydelig understreker suksessen til viner fra den gamle verden. Etter druehøstingen ankommer druene raskt til vingården. Her blir de sortert og forsiktig knust. Deretter følger gjæring i små trehus ved kontrollerte temperaturer. Etter endt gjæring lagres den kraftige Obac i ytterligere 14 måneder på franske eikefat.
Matanbefalinger til Binigrau Obac
Denne rødvinen fra Spania nytes best ved en temperatur på 15-18 °C. Den er perfekt som ledsagervin. Den er perfekt til andebryst med sukkererter, osso buco eller gresskargryte.
- Flere produkter fra Binigrau