Mer informasjon om Carrubo Primitivo di Manduria DOC - Tormaresca (Antinori)
Den fatlagrede Carrubo Primitivo di Manduria fra vinregionen Apulia har en tett rubinrød farge i glasset. Med litt sideveis eksponering avslører rødvinsglasset en sjarmerende granatrød fargetone i kantene. Etter den første virvlingen avslører denne rødvinen en høy tetthet og fylde, noe som kommer til syne i kraftige kirkevinduer i glassets kant. I glasset viser denne rødvinen fra Tormaresca (Antinori) aromaer av surkirsebær og plommer, supplert med tobakk og bittermandel. Tormaresca (Antinori) Carrubo Primitivo di Manduria presenterer seg fantastisk tørr for vinkjenneren. Denne rødvinen er aldri grov eller mager, men rund og smidig. Denne fløyelsmyke rødvinen er fyldig og lagdelt i ganen. I ettersmaken byr denne modne vinen fra vinregionen Puglia på betydelig lengde. Igjen er det hint av plomme og surkirsebær.
Vinifisering av Tormaresca (Antinori) Carrubo Primitivo di Manduria
Den kraftige Carrubo Primitivo di Manduria fra Italia er en vin laget av druesorten Primitivo. Carrubo Primitivo di Manduria er en vin fra den gamle verden tvers igjennom, for denne italieneren utstråler en ekstraordinær europeisk sjarm som tydelig understreker suksessen til viner fra den gamle verden. Etter håndhøstingen blir druene umiddelbart ført til pressehuset. Her selekteres de og deles forsiktig opp. Deretter foregår gjæringen i store trehus ved kontrollerte temperaturer. Etter gjæringen lagres den kraftige Carrubo Primitivo di Manduria i 36 måneder på eikefat. Lagringen på trefat etterfølges av en lang lagring på flaske, noe som gjør denne rødvinen enda mer kompleks.
Matanbefalinger til Carrubo Primitivo di Manduria fra Tormaresca (Antinori)
Denne rødvinen fra Italia nytes best ved en temperatur på 15-18 °C. Den er perfekt som tilbehør til grønnsakscouscous med kjøttboller av storfekjøtt, bakte saueostpakker eller fylt paprika.
- Flere produkter fra Tormaresca (Antinori)